Wat kost het

1. Een inschrijving is geheel kosteloos en vrijblijvend. 

2. Voor een geslaagde bemiddeling betaalt u € 29,- incl. btw eenmalige bemiddelingskosten aan IVA Schoonmaakdienst.
In eerste instantie betaalt u niets voor het aanmelden op onze site. Pas op het moment dat wij een beschikbare huishoudelijke hulp aan u hebben voorgesteld, brengen we u de fee in rekening. U ontvangt van ons een factuur voor het voldoen van de bemiddelingskosten.
Indien de hulp voldoet niet aan de gestelde eisen, of als u geen klik met haar heeft, kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe poetshulp bij ons aanvragen. Dan is een emailtje voldoende en wordt er kosteloos een vervangende hulp gezocht. U hoeft de eenmalige bemiddelingskosten in dit geval niet opnieuw te betalen.

3. U betaalt het uurloon aan de hulp in de huishouding.
Het tarief voor de huishoudelijke hulp per uur is 10,  tenzij anders overeengekomen. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan uw schoonmaakster.

4. U betaalt vooraf 14,95 incl.btw per maand abonnementskosten aan IVA Schoonmaakdienst. De factuur wordt per e-mail verzonden. Nadat de eerste factuur voldaan is, wordt ook het eerste gratis pakket met ecoproducten* naar u thuis verstuurd.
De opzegtermijn is slechts een maand.
Voor dit bedrag bent u verzekerd dat u altijd hulp in huis heeft.
Mocht uw schoonmaakster langdurig ziek worden, onverwacht de voorkeur geven aan een andere baan of om andere redenen niet meer kunnen of willen werken, dan heeft u het recht op nieuwe gratis bemiddeling.

Aanbieding: voor iedere klant die u aanbrengt ontvangt u 50% korting op uw abonnementskosten zolang zijn of haar eigen abonnement loopt.

* U krijgt eens per drie maanden 1 Ecover Allesreiniger (1,5 l) - Lemon of Pink blossom, 1 Ecover WC Reiniger (750 ml) - Dennenfris of Marinefris, 1 Ecover Kalkreiniger (500 ml).

IVA Schoonmaakdienst kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die wordt opgelopen door de aanvraag, een afspraak of de uitvoering van de werkzaamheden. Voor overeenkomsten gesloten tussen werkgever en werkzoekende is IVA Schoonmaakdienst nimmer verantwoordelijk.
Voor onze Algemene Voorwaarden kunt u hier doorklikken en voor ons privacybeleid hier.


Goede hulp aan huis nodig?

                    


Tips:

;-) Voor iedere klant die u aanbrengt
ontvangt u 50% korting op uw abonnementskosten
zolang zijn of haar eigen abonnement loopt.

;-) Vind onze Facebook-pagina leuk
en ontvang 50% korting op uw abonnementskosten
voor de eerstvolgende maand.