Niet gewoon schoon, IVA Schoon!

Na een lange en stressvolle dag is het heerlijk om thuis te komen in een schoon en fris huis.

Meld u nu gratis aan en u wordt snel voorzien van een ervaren huishoudelijke hulp, die aan uw eisen voldoet.

 

Hoe werkt het?

 

Wanneer u zich inschrijft als hulpzoekende, gaan wij direct op zoek naar een schoonmaakster die u de juiste hulp kan bieden. Hierbij selecteren wij kandidaten aan de hand van de wensen die u bij de inschrijving kunt opgeven.

Als wij iemand voor u hebben gevonden, regelen wij een afspraak of wordt u in contact gebracht voor een kennismaking. Hiervoor betaalt u eenmalig bemiddelingskosten. U betaalt pas als wij een hulp aan u hebben gekoppeld die voldoet aan de eisen die u heeft aangegeven in het aanvraagformulier, tenzij anders overeengekomen.

Indien het gesprek bevalt kan de kandidaat bij u gaan werken. Anders gaan we verder met onze zoektocht.

Wij streven ernaar u de beste service te leveren en u binnen een week van een schoonmaakster te voorzien.

 

Garantie

 

Als de hulp niet voldoet aan de gestelde eisen, of als u geen klik met haar heeft, kunt u binnen vier weken gratis een nieuwe poetshulp bij ons aanvragen. Dan is een e-mailtje voldoende en wordt er kosteloos een vervangende hulp gezocht. U hoeft de eenmalige bemiddelingskosten in dit geval niet opnieuw te betalen.

Voldoet ook deze niet aan uw wensen, dan zoeken wij tevens een derde, vierde, enz. kandidaat voor u.

U betaalt alleen bij resultaat!

 

Wat kost het?

 

1. De inschrijving is kosteloos.

2. Voor een geslaagde bemiddeling betaalt u € 45,- incl. btw eenmalige bemiddelingskosten.
In eerste instantie betaalt u niets voor het aanmelden op onze site. Pas op het moment dat wij een mogelijke kandidaat aan u hebben voorgesteld, brengen wij u kosten in rekening. 

3. Het uurloon betaalt u aan de hulp in de huishouding.
Het minimum uurtarief van de huishoudelijke hulp is € 12,50, tenzij anders overeengekomen. Dit bedrag betaalt u rechtstreeks aan de hulp.

4. U betaalt € 11,95 incl. btw per maand abonnementskosten aan het bureau. ACTIE: de eerste 3 maanden betaalt u slechts € 9,95!

De opzegtermijn is een maand.

Afhankelijk van het aantal werkdagen en werkuren (vanaf twee keer per week en/of 6 uur per week) worden de abonnementskosten verdubbeld.
Voor dit bedrag bent u verzekerd dat u altijd hulp in huis heeft.

Mocht uw schoonmaakster langdurig ziek worden, onverwacht de voorkeur geven aan een andere baan of om andere redenen niet meer kunnen of willen werken, dan heeft u het recht op nieuwe bemiddeling.

Aanbieding: voor iedere klant die u aanbrengt ontvangt u 50% korting op uw abonnementskosten zolang zijn of haar eigen abonnement loopt.

 

Schrijft gratis in:


Bij het inschrijven ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid.


Geholpen huishoudens sinds 2012:

*1868*

Geholpen werkzoekenden sinds 2012:

*1991*