De reinigingsproducten van Ecover zijn gemaakt op basis van Eco-Surfactants. Deze zorgen voor een nog grondigere schoonmaak, zonder gebruik te maken van schadelijke of giftige ingrediënten. Eco-Surfactants doen voor Ecover reinigingsmiddelen wat gewone surfactants in andere producten doen.

Deze artikelen zijn niet alleen biologisch afbreekbaar, ze geven ook minder kans op allergische reacties dan reguliere chemische artikelen.

De flessen zijn vervaardigd uit polyethyleen uit hernieuwbare bron (suikerriet). De etiketten zijn vervaardigd uit polyethyleen, de spray uit polypropyleen. Polyethyleen en polypropyleen zijn 100% en samen recycleerbaar.

Bij ons Eco dienstenpakket ontvangt u eens per drie maanden 1 Ecover Allesreiniger - Lemon of Pink blossom (1 l), 1 Ecover WC Reiniger (750 ml) - Dennenfris of Marinefris en 1 Ecover Kalkreiniger (500 ml).

 

Ecover Allesreiniger

Hij is in het bijzonder geschikt voor keuken- en badkameroppervlakken, tegels, glas, email, badkuipen, wastafels, acryl en chroom.
Eén verdunde dop gaat een heel eind mee – van de keukenvloer tot de badkamertegels. Rekent doeltreffend af met vet en vuil.
Zuinig in gebruik. Naspoelen is niet nodig.
Plantaardige ingrediënten: Aqua, Alcohol, Capryl Glucoside, Candida Bombicola/Glucose/Methyl, Rapeseedate Ferment, Sodium Citrate, Parfum, Lactic Acid

Lemon

Pink blossom


Ecover Toiletreiniger 750 ml

Drievoudige werking: reinigt, ontkalkt en verfrist
Maak de wc-pot grondig schoon zonder irriterende chemische geuren. De ontkalkende stof heeft een meervoudige werking. Een kleine hoeveelheid Ecover WC-reiniger onder de rand en eventueel naborstelen zorgt voor een schoon en fris toilet.
Plantaardige ingrediënten: Aqua, Citric acid, Lauryl glucoside, Sodium citrate, Xanthan gum, Parfum, Limonene

Dennenfris

Marinefris


Ecover Badkamerreiniger 500 ml

Rekent genadeloos af met zeepresten en vuil en zorgt voor een glanzend schone badkamer. Agressieve chemicaliën zijn niet nodig, dankzij de formule op basis van planten en mineralen, en het schuim en de ontkalkende eigenschappen. De juiste keuze voor uw badkamer!

Plantaardige ingrediënten: Aqua, Capryl Glucoside, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Octyl Sulfate, Sorbitan Sesquioctanoate, Phenoxyethanol, Parfum, Xanthan Gum, Limonene