Vlekverwijdering: tips voor het verwijderen van hardnekkige vlekken op tapijt en meubels

Gelukkig zijn er tal van doeltreffende methoden om hardnekkige vlekken te verwijderen en het huis van de klant (of natuurlijk je eigen huis) weer vlekkeloos te maken. Vandaag delen we tips voor het verwijderen van vlekken op tapijt en meubels, en laten we je zien hoe je zelfs de meest hardnekkige vlekken kunt aanpakken.

 

Vlekken kunnen variëren van rode wijn op het tapijt tot inktvlekken op de bank. Het is belangrijk om te weten hoe je verschillende soorten vlekken kunt behandelen om blijvende schade te voorkomen. Laten we beginnen met een algemene aanpak.

 

Lees meer »

Soda als wonder schoonmaakmiddel - do's en don'ts

Soda, ook bekend als huishoudsoda of schoonmaaksoda, is niet hetzelfde als baking soda. Hoewel je met beide kan schoonmaken, is soda niet eetbaar!

Maar kan wel gerust een van onze meest favoriete schoonmaakproducten genoemd worden. Veel mensen maken nog altijd schoon op de ouderwetse manier en dat is niet voor niks 😉

 

Lees meer »

Waarom is schoonmaken eigenlijk leuk?

Schoonmaken is eigenlijk goed voor jou: door schoon te maken voel je zich beter. Schoonmaken brengt je hoofd ‘op orde’ en zorgt voor minder stress.

Poetsen als work-out? Jazeker! Je verbrandt calorieën door dat harde werken, en je lichaam maakt endorfine aan. Endorfine is een hormoon waar we ons vrolijk door gaan voelen. En laat dat stofje nou eens al na 20 minuten schoonmaken vrijkomen!

Lees meer »

Vergeet niet om je in te schrijven als huishoudelijke hulp!